Facebook pixel

Waarom kiezen voor  HelmetPlus?

Helmen horen niet passief te zijn maar moeten actieve functies hebben. Onze helmen bieden deze meerwaarde, zowel op vlak van functionaliteiten als op algemeen veiligheidsniveau. We bereiken dit door slimme technologie te integreren in de helmen. Deze integratie en ook onze kwaliteit, design en service zijn de speerpunten bij het vermarkten van onze producten. HelmetPlus, dat is Safe + Smart in Style!

Plus-factor: ingebouwde veiligheid

Extra veilig de baan op met een sporthelm van HelmetPlus

Een betrouwbare helm is een must voor fietsers en gebruikers van elektrische vervoersmiddelen om zich goed beschermd op de weg en in het verkeer te begeven. Onze helmen worden zo geproduceerd dat ze een maximale bescherming bieden tegen vallen en schokken.

De fietshelmen van HelmetPlus zijn namelijk in-mold gemaakt. Dit betekent dat het dempingsmateriaal, dat normaal aan de binnenkant van de helm zit, in de buitenschil gespoten wordt. Op die manier worden de twee delen als het ware één geheel. Dit zorgt voor een lichtere, sterkere en dus veiligere helm dan wanneer de schaal van de helm en het losse dempingsmateriaal aan elkaar worden gelijmd.

Onze helmen zijn voorzien van een hoogwaardige binnenbekleding. Niet alleen is deze uiterst comfortabel en ademend, hij is ook antibacterieel. Wordt de binnenvoering toch te vuil dan kan  deze  probleemloos verwijderd worden, gewassen of vervangen worden.  De  specifieke  HelmetPlus  binnenvoering, te onderscheiden door zijn blauwe kleur,  bestaat uit meerdere specifieke lagen  en is aan de buitenzijde voorzien  van een microfiber Extra Plus stof met een speciale honinggraat  celconstructie. Daardoor is hij super ademend  en voert vocht makkelijker af. De lagen binnen de liner zorgen ook voor een uitermate goede pasvorm, die de veiligheid ten goede komt.  Deze liner  is   gecertifieerd om aan de Oeko-Tex 100 standaard te  voldoen.

Onze helmen hebben een magnetisch sluitmechanisme dat makkelijk met één hand losgemaakt kan worden in noodsituaties. Ze beschikken ook over een noodstopknipperlicht, waardoor een noodstop altijd goed zichtbaar is voor andere weggebruikers. Ten slotte zijn er meerdere maatvoeringen mogelijk. Want hoe beter je hoofd omsloten wordt door de helm, hoe veiliger je je ermee op de baan begeeft!

De helmen van HelmetPlus voldoen aan alle Europese richtlijnen inzake veiligheid. Ze beschikken over de noodzakelijke CE-markering (EN-1078) en zijn TÜV-gecertificeerd. Met een sporthelm van HelmetPlus, voorzien van kwalitatieve led-verlichting en een slim communicatiesysteem, ga je extra veilig op pad!

Bekijk onze veilige en stijlvolle sporthelmen

Binnen
voering


Inmold technologie

 "Een  passende helm zorgt dat de impact van een schok juist wordt opgevangen, wat helpt om hersenschade te voorkomen."


Plus-factor: ingebouwde kwalitatieve verlichting


Makkelijk te bedienen verlichtingssysteem 

Onze stijlvolle en veilige fietshelmen zijn voorzien van ingebouwde hoogwaardige led-verlichting vooraan en achteraan tot 24 leds, wat zeer sterk is. Richtingaanwijzers en een stoplicht zijn standaard aanwezig. Zo ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer en voel je je extra veilig tijdens je fietstochten.

Je kan de verlichting op je sporthelm van HelmetPlus makkelijk bedienen via een smart controller op het fietsstuur. Die werkt met een afkliksysteem, wat goed is tegen diefstal. Het bedieniningssysteem is (draadloos) oplaadbaar, waterdicht en je kan het ook bedienen met handschoenen aan. Zeer gebruiksvriendelijk dus!

Bekijk onze mooie fietshelmen met ingebouwde verlichting

De ingebouwde fietsverlichting zorgt voor een gegarandeerde optimale zichtbaarheid.

Verlichting  achteraan
Stuur controler

Plus-factor: geïntegreerd audiosysteem

Vlotte communicatie met medesporters dankzij bluetooth-verbinding

Dankzij de bluetooth-technologie kan je je telefoon, gps of muziekspeler verbinden met je sporthelm. Zo kan je in alle veiligheid genieten van je favoriete muziek onderweg. Je kan ook communiceren met je medesporters en  de richtingaanwijzingen van je gps horen. Comfort en veiligheid gaan echt hand in hand bij HelmetPlus! Ook Siri, Alexa en Google Assistant kunnen geconnecteerd worden.

Het bone conducting audiosysteem zorgt bovendien voor extra veiligheid. Dit komt doordat de audiospeakers niet de gehoorgang ingaan. Zo heb je kwalitatief geluid en ben je niet afgesloten van de (verkeers)situatie om je heen, waardoor je de omgevingsgeluiden nog voldoende hoort. We hebben ook een eigen ontwikkelde app voor groepscommunicatie, waarmee je informatie kan uitwisselen met je mederijders. Handig!

De bediening van dit communicatiesysteem gebeurt met drie toetsen op  de kinpad, die je makkelijk kan afklikken en verwisselen. Dit bedieningssysteem is waterdicht en bedienbaar  met handschoenen aan.

Bekijk onze helmen met geïntegreerd audiosysteem voor extra veiligheid en comfort

Dankzij het ingebouwd audiosysteem kan je genieten van muziek zonder de omgevingsgeluiden volledig af te sluiten.

Plus-factor: perfecte pasvorm

Stijlvolle helmen met aerodynamisch design

De fiets- en motorhelmen van HelmetPlus hebben een aerodynamisch en vooruitstrevend design. Ze zijn technisch zeer weldoordacht en tegelijk uiterst stijlvol. Hun mooie en sportieve design maakt onze helmen uniek. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: mat zwart, wit en grijs.

De binnenafwerking van zacht, ademend en snel drogend materiaal in combinatie met platte naden zorgt voor uitstekend comfort en een perfecte pasvorm. Een spansysteem zorgt voor de correcte fit.

De helmen zijn extra aangenaam om te dragen in alle weersomstandigheden dankzij de optimale ventilatie, met maximale openingen en een insectennet dat erin verwerkt is tegen ongewenste bezoekers. Een paardenstaart kan langs achteren makkelijk uit de helm. Een groot voordeel voor dames en heren met lang haar!

De buitenschaal in ABS is een zeer sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. De binnenschaal is EPS voelt aangenaam aan het hoofd en zorgt voor een betere schokabsorptie. Het is duurder dan andere materialen maar de kwaliteit is top dus je bent extra veilig!

Bekijk de comfortabele en mooie sporthelmen van HelmetPlus


"De platte naden zorgen voor uitstekend comfort en een perfecte pasvorm. Een spansysteem zorgt voor de correcte fit."

Buitenschaal in ABS
Schokabsorptie
Spansysteem